måndag 14 maj 2012

Very Peachy!


Nu händer det spännande saker i bloggosfären! Har ni sett det nya ekosmarta skönhets- och livsstilsmagasinet Peachy Divas som lanserades idag? Det är allas vår Jenny (Rosella Eco Beauty) som tillsammans med en tjej som heter Sara ligger bakom detta. Genom Peachy Divas hoppas de kunna guida, inspirera och visa ekotänket från sin mest glamourösa sida. Visst låter det bra?

Dessutom har det tagit fram något som har saknats för oss gröna skönhets-nördar, nämligen Peachy Picks - en prenumerationstjänst där du varje månad får ett paket hemskickat med särskilt utvalda prover och/eller reseförpackningar på naturliga och ekologiska skönhetsprodukter för 149kr i månaden.  Paketen kommer innehålla allt från hud- och hårvård till smink och parfymer. Det lät så bra så jag har redan anmält mig! Läs mer och anmäl er här, det är först till kvarn som gäller på skönhetspaketen då det det finns ett begränsat antal paket.

Jenny har även en ny blog Puriousity där hon kommer att fortsätta att inspirera och berätta om naturlig skönhet och även den andra halvan av Peachy Divas – Sara – har en ny blogg som heter Just not Beauty. In och kika!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar