måndag 21 maj 2012

Nytt svenskt märke ~ George Santino


Nu finns det ett nytt naturligt hudvårds-märke på den svenska marknaden. Det heter George Santino Beauty, och namnet till trots så är det ett svenskt märke och är grundat av en tjej som heter Carolina baserad i Helsingborg. Hon har jobbat med sitt märke i 3 år och lanserade sina första produkter i december 2011.

Produkterna innehåller inga syntetiska färgämnen, doftämnen, silikoner, paraffin eller andra derivat av mineraloljor och de är godkända av Läkemedelsverket. Enligt Carolina är råvarorna de använder produkterna certifierade BDIH (Association of German Industries and Trading Firms). De producerar sin hudvårdslinje i små serier och på beställning och på det viset säkerställs att produkterna alltid är färska. Carolina ville att även naturlig hudvård ska kunna vara lyxig med eleganta förpackningar så hon skapade ett kollektion med fina flaskor och etiketter. Sånt tilltalar mig, vem har sagt att naturligt produkter ska se tråkiga ut? Det ska se trevligt och inspirerande ut på badrumshyllan! :-)

Här finns hela sortimentet. Är det någon som har provat?

English: There's a new natural brand on the swedish market - George Santino. A new swedish ecoluxury brand with focus on natural ingredients and nice-to-look-at-packaging.

4 kommentarer:

 1. Spännande! Har aldrig hört talas om detta märket innan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det hade inte jag heller, upptäckte det av en slump! :)

   Radera
 2. Agenturm i Helsingborg säljer detta märke, George Santino Beuty till både privatpersoner och företag. Om du är intresserad, kontakta Agentur M på info@agenturm.se eller 0721-73 98 60

  SvaraRadera