onsdag 2 maj 2012

Ett ofrivilligt uppehåll

Körsbärsblom i Kungsträdgården / Copyright - M.Andreasson

Om ni undrar varför det har varit lite tyst på bloggen så är det för att jag dels har haft mycket att göra och dels varit sjuk. I måndags gick jag med pojkvännen till Kungsträdgården för att njuta av Valborg, solsken och den fantastiska körsbärsblomningen (om ni är i Stockholm just nu, missa för allt i världen inte detta!) Men jag började snabbt känna mig konstig och framåt kvällen stod det klart att maginfluensan hade slagit till. Just typiskt att behöva ligga inomhus och må dåligt när våren äntligen är här.

Nu på eftermiddagen har jag känt att krafterna har börjat återvända så det blev en lång dusch och rejält med fuktbombning av både hår och kropp med hjälp utav kokosfett. Och ungefär 10 minuter efter det tog krafterna slut igen...  men jag är definitivt på bättringsvägen så håll utkik efter inlägg resten av veckan. :)

English: If you are wondering why it's been a bit quiet on the blog, I've been busy and then I got sick. So frustrated to be inside in bed when the spring finally decided to arrive to Sweden. But now I'm back so keep an eye out for new posts this week. :)

3 kommentarer:

 1. Hoppas du hinner piggna på dig så man får träffa dig på lördag! :) Om jag inte missminner mig, så skulle du väl komma på skönhetsdagen?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tills dess ska jag nog bli frisk igen. Kul att du nämnde lördag, postade precis ett inlägg om det! :D Kul att du med ska dit, ska bli roligt att ses! :)

   Radera
 2. Härligt - jag har också varit där och uppdaterat min blogg med vackra bilde på fantastiska Körsblomsträden.

  SvaraRadera