fredag 4 maj 2012

Birthday Wishlist


Fredag, snart helg och dessutom min födelsedag - underbart! :) Det var längesen jag satte ihop en Wishlist så vad passar bättre än idag? Den här gången är det mycket exotiska produkter som lockar, antagligen för att sommaren snart är här.

* Oshima Tsubaki Camellia Hair Care Oil - Japansk skönhetsolja för hår och hud - vill testa!

* Lavera Coconut Dream Bodylotion - en vaniljkola- och kokos-doftande bodylotion som fått fina recensioner runt om i bloggosfären. 

* Eco Cosmetics Solgel för Ansiktet SPF 30 - jag behöver ett bra och naturligt solskydd för ansiktet, kanske kan den här vara den rätte för mig?

* Estée Lauder Bronze Goddess Parfym - Här har det smögit in sig en icke-naturlig parfym som luktar tropiska stränder och har en helt fantastisk flaska. Jag vill ju egentligen helst gå över till naturliga parfymer men utbudet är inte så stort än, men om det är någon som känner till en naturlig parfym som luktar som den här - hojta! :)

Trevlig helg allihopa!

English:Today's my birthday so what's more suitable than a Wishlist? :) This time it's a couple of exotic products, maybe because summer is near. Have a lovely weekend!

7 kommentarer:

 1. Grattis grattis! //Hanna Li

  SvaraRadera
 2. Grattis Mona! :)
  Är också väldigt nyfiken på solgelen, känns som att det kan vara ett solskydd som passar huden i ansiktet väldigt bra utan att irritera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elisabeth! :) Ja, den verkar bra och jag litar på Hannahs / Naturligt Snygg goda omdöme då hon skrev om den på sin blogg.

   Radera
 3. Grattis i efterskott! <3

  Din födelsedagsönskelista låter så bra, att jag själv inte skulle ha något emot att testa allt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! :) Javisst är det några godbitar jag har plockat ihop? :D

   Radera