onsdag 9 maj 2012

Åhlens lanserar PhenoméNu i maj lanserar Åhléns det exklusiva polska märket Phenomé i Sverige. Phenomé är ett lyxigt 100% naturligt och ekologiskt hudvårdsmärke för både kvinnor och män. De har produkter för ansikte, kropp och hår med ekologiskt certifierade råvaror och effektiva växtextrakt av hög kvalité. Produkterna ska enligt Phenomé ska vara helt utan ftalater, silikoner, parabener, PEG’ar och mineraloljor. De är heller inte testade på djur.

Jag hade inte hört så mycket om det här märket förut så jag gick in och kikade på deras hemsida och de ger verkligen seriöst intryck! På deras hemsida finns ett imponerande uppslagsverk för de råvaror de har i sina produkter med information om hur och var de växer, framställning, traditionell användning och varför de är bra i kosmetisk användning. De beskriver även sin egen syn på vad naturlig och ekologisk hudvård innebär och det framgår att deras produkter är certifierade NaTrue och en annan certifiering som heter COSMOS.

Priserna ligger i övre mellanprisklassen och kostar mellan 175 - 475 kr. Produkterna kommer att finnas på Åhlens från vecka 18. Väldigt intressant må jag säga! Såg även att Hannah / Naturligt Snygg skrivit om Phenomé där hon berättade om att de även finns att köpa i två svenska webshoppar, läs här.

English: Swedish store-concept Åhlens are now carrying the polish eco-high-brand Phenomé. Available from w. 18. 

6 kommentarer:

 1. Nämän där ser man - tack för tipset om att Åhlens också är i frammarsh med ekologisk och 100 % naturlig hudvård. Me Love!!!!

  SvaraRadera
 2. Kul att Åhlens fortsätter utöka sitt sortiment med nautrliga och ekologiska hudvårdsprodukter! :)

  SvaraRadera
 3. Det går framåt...så uppmuntrande när stora aktörer blir medvetna! Förstår de hur mycket makt de har att påverka??!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de har verkligen möjligheten att påverka de stora massorna. Och Åhlens har ju bra räckvidd i hela landet. :)

   Radera