fredag 6 april 2012

Lina Hanson BeautyI slutet på förra veckan fick jag hem en liten provflaska av Global Face Serum för test hela vägen ifrån Lina Hanson Beauty i Los Angeles. Lina är svensk men bor sedan en tid i USA där hon jobbar som make up artist och naturlig skönhets-expert. Lina har skrivit boken Eco Beautiful som jag blev nyfiken på och hon har även en egen blogg som ni kan läsa här.

Global Face Serum beskrivs som en 100% naturligt ansikts-serum och innehåller inga parabener, parfym, mineraloljor, eller andra syntetiska kemikalier. Serumet innehåller inte några animaliska ingredienser och har inte testats på djur. De huvudsakliga ingredienserna i serumet är skördade och bearbetade av kvinnor runt om i världen vilket bidrar till en bättre levnadsstandard och ekonomisk tillväxt. Lina Hanson stödjer rättvis handel och hållbar utveckling.

Serumet innehåller flertalet spännande oljor som Marula, Baobab, Argan, Palmrosa, Frankincense och Camellia. Just Camellia olja har jag varit intresserad av att testa ett tag eftersom den har använts till skönhetsvård i Japan sedan urminnes tider, så att just den var med på ingredienslistan var ett stort plus.
Serumet ska reducera fina linjer och begynnande rynkor, lugna huden, återfukta på djupet och ge en jämn hudton. Just nu testar jag två andra serum men längtar tills jag får prova detta. Och att Hannah har gett den en fin recension gör inte suget mindre! :)

Finns att köpa på Indulge.se och kostar 695 kr / 30 ml.

1 kommentar:

  1. Wow, vilka lyxiga droppar. :) Ska bli roligt att höra vad du tycker sen.

    SvaraRadera