fredag 13 april 2012

Fredagstävling ~ Vinn produkter från Une!


Jag tycker att vi kör igång helgen med en tävling! Den här gången kan ni vinna inte bara en - utan två - foundations från franska Une Beauty som nyligen lanserades i Sverige via Åhlens butiker! Många utav Une Beauty's produkter är Ecocert-märkta och och har ett innehåll av 98-100% naturliga ingredienser.

I potten ligger Intuitive Touch BB-Cream Foundation i nyansen I05 och lite lättare Skin-Glow Foundation i nyansen G10. Båda nyanserna passar dig nog dig som har en mellan-ljus/mörk hudton men för att ni lättare ska kunna avgöra så gå in på Une's hemsida och kika på nyanserna för BB-cream här och Skin-Glow här.

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar om varför just du ska vinna dessa två foundations från Une. Om du bloggar/länkar tävlingen vidare från egen blogg eller Facebook så får du en extra lott i tävlingen. Kom ihåg att länken ska bifogas i kommentaren för att gälla och tänk på att ditt inlägg på FB måste vara offentligt för att jag ska kunna se det.

Ni har fram till kl. 23:59 Fredagen den 20e och den lyckliga vinnaren lottas fram via random.org. Vinnaren presenteras på min blogg och har sedan 3 dagar på sig att höra av sig, annars dras en ny vinnare osv.

Lycka till och trevlig helg! :)

9 kommentarer:

 1. Caroline Kämäräinen14 april 2012 16:03

  Min icke-naturliga foundation tog slut nu och jag skulle behöva en ny, naturlig att ersätta med men plånboken är lite tunn för stunden haha. Att ta studenten är dyrt!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte använt foundation på en herrans massa år eftersom det förstörde min hy. Vore superkul att få pröva en naturlig variant och se om det funkar bättre!

  SvaraRadera
 3. Jag är gärna med och tävlar om dessa! Jag hoppas vinna för att jakten på en perfekta foundation fortfarande pågår, både vad gäller hållbarhet och nyans.

  SvaraRadera
 4. Jag jagar och jagar efter bra foundation men inget verkar passa min hud. Jag har dock inte gett upp hoppet och vill därför gärna få testa dessa.

  Linda J lolinondoda@spray.se

  SvaraRadera
 5. 92eve04@utb.lund.se17 april 2012 22:47

  Hej! Jag har nyss, så att säga; gått över till den gröna sidan och börjat använda nästan uteslutande ekologiska produkter. Någon ekologisk foundation har jag dock inte lyckats skaffa ännu, men den här ser spännande ut och det hade varit väldigt roligt att få testa den! Snälla, rädda mig från min nuvarande kemikaliefyllda foundation! :P

  SvaraRadera
 6. Jag använder enbart ekologiska makeup produkter och har nu mineralfoundation från Lily Lolo som jag är väldigt nöjd med, men den är inne på sista versen så snart måste jag köpa nytt så det vore ju perfekt att få testa en Creme Foundation. Så jag är väldigt gärna med i din tävling om UNE´s produkter :O.

  hälsningar Ann-Louise

  SvaraRadera
 7. Hej, jag har problem med att hitta foundations som matchar min ljusa hy. Jag hoppas att UNE's foundations kan vara the one så det hade varit kul att vinna :)

  Ha det bra!

  //Zoe

  SvaraRadera
 8. Jag har problem till och från med min hud, speciellt när jag stressar mycket som jag gör nu. Gick in i en utmattningsdepression och då blev det inte bättre. Mineralprodukter gör det bättre, men min studentplånbok tillåter inte riktigt det. Skulle vara trevligt att testa produkten innan och se om det är värt sina stora pengar.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 9. Jag är jättegärna med och tävlar om dessa produkter från UNE. Har ingen bra foundation och hoppas verkligen på denna då jag är supernöjd med rougen jag köpte :)

  Ha en bra helg!

  // Evelina

  SvaraRadera