måndag 13 februari 2012

Tävling ~ Vinn Rengöringskit från Rosenserien!

I min sista födelsedagstävling lottar jag tillsammans med Rosenserien ut en riktig trotjänare som jag har köpt gång på gång i flera år - Rosenseriens Rosenvatten! Rosenvattnet är ett vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten med en bas av kinesiskt grönt te. Grönt te är fullt av antioxidanter som motverkar för tidigt åldrande och Rosenvattnet innehåller även naturligt E-vitamin, C-vitamin och A-vitamin. Ansiktsvattnet återställer hudens PH-värde och neutraliserar vattnets negativa effekter på huden. Min recension hittar du här. Men  inte nog med det - om du vinner får du även Rosenseriens Rengöring! Det är en skonsam och vattenlöslig rengöring som effektivt tar bort smuts, damm, makeup, lösa döda hudceller och passar alla hudtyper. Jag är själv sugen på att testa Rengöringen, så det är synd att inte jag själv kan vara med att tävla! ;)

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

1. Gilla Rosenserien på Facebook här

2. Berätta om vad tycker bäst om med bloggen och vad du skulle vilja se mer - eller mindre - utav på La Vie est Belle? Vill ni att jag skriver mer om något speciellt? 

Om du vill kan du även berätta om tävlingen via din egen blogg, Facebook eller Twitter för en extra lott, men kom ihåg att meddela mig om det genom att bifoga länk! 

Tävlingen pågår fram till nästa Onsdag den 23/2 och vinnare utses av mig via klassisk lott-dragning och sedan publicerar jag vinnaren på min blogg. Därefter har vinnaren 3 dagar på sig att maila mig namn och adress. Hör ingen av sig drar jag en ny vinnare osv.

Lycka till! :)

8 kommentarer:

 1. Hej! Tack för en fin blogg och roligt med en tävling till! Jag har gillat på FB och delat sidan så då får jag väl 2 lotter ? :)
  Jag gillar gör-det-självtips men gillar det mesta du skriver om. Produktrecensioner är förstås bra, gör det lättare att veta vad man ska köpa. Jag älskar också vardagslyx, så alla tips om hur man enkelt kan lyxa till det uppskattas.

  SvaraRadera
 2. 1. Har gillat Rosenserien på Facebook

  2. Jag gillar din blandning du har på bloggen just nu! Speciellt mycket gillar jag när du visar upp en bild där du är osminkad och en bild där du är sminkad, som jämförelse. Tänker på inlägget du gjorde med Lily Lolo Mineralpuder.

  Jag vill gärna veta mer om bra smink som är ekologiskt och naturligt, nyheter eller sådant du har haft möjlighet att testa. Är personligen på jakt efter bra och hållbara mascaror... så ifall du får möjlighet att recensera sådana så vore det kul att läsa mer om det.

  Vill också veta mer om hudvårdsserier som rengör bra, och som samtidigt lugnar huden, utan att dofta för starkt.

  SvaraRadera
 3. Glömde skriva att jag har tipsat om tävlingen på min Facebooksida http://www.facebook.com/TotalBeauty.se

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  1. Jag gillar Rosenserien på FB och i verkligheten!

  2. Först vill jag bara säga att denna blogg är söt och att man få en speciell genuin känsla av designen vid besök. Om du har mera göra-själv-tips eller tips om hur man kan använda s.k. råvaror på ett positivt sätt så är det ett plus. Med det menar jag typ bra grejer som olivolja, kokosfett, havregryn etc. Glad alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 5. Hejsan,
  jag gillar blandningen på din blogg mellan naturlig skönhet och vardagslyx. Eftersom jag nyligen har hittat till din blogg har jag ännu inte hunnit bekanta mig riktigt med den... Känns lite som en smekmånad just nu... (gillar allt).Ett litet tips!!! som jag själv gillar är när man jämför produkter i olika prisklass: *Budget-Mellan-Lyx*. Likaså en poängskala 1-5 hur man upplever en produkt.

  Jag Gillar sedan tidigare Rosen-Serien på FB (Pernilla Wamsjö)
  (nillwa@hotmail.com)

  SvaraRadera
 6. Ps!!! Jag glömde skriva att jag tipsar om tävlingen på FB (Pernilla Wamsjö)
  dvs, jag tar gärna en extra Lott :)

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Jag har nu gillat Rosenserien på Facebook (Hanna Säker).
  Jag gillar verkligen att läsa dina recensioner så de skulle jag vilja se flera av. Vore roligt om du satte betyg på produkterna du recenserar också.

  Ha en bra dag!

  MVH Hanna
  hanna.1januari@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag like:ar!

  Jag gillar att det testas många nyheter, det ger inspiration. Skulle gärna se lite gästrecensioner så man får en mer objektiv bild över hur en produkt är.

  SvaraRadera