lördag 11 februari 2012

Tävling ~ Vinn Lily Lolo's rouge Clementine!


Idag är det Lily Lolo Sverige som tillsammans med mig ger er chansen att vinna mineral rouget Clementine som har blivit min favorit (här har jag skrivit om Clementine). Det är en aprikos-rosa nyans som drar åt korall och som ger en naturligt fin glöd. Nyansen tror jag passar de flesta och vid alla tillfällen. Clementine är ett mineral rouge som är lättjobbat och väldigt pigmenterat. Den innehåller bara naturliga mineraler och är fri från kemikalier, nanopartiklar, parabener, Bismuth Oxychloride, talk, syntetiska färgämnen, parfym och konserveringsmedel. Kanske blir det du som får möta våren med den här finingen på kinderna? 

För att vara med och tävla behöver du göra följande:

1. Gilla Lily Lolo Sverige på Facebook här.

2. Berätta om hur - och med vilka färger du skulle vilja sminka dig med i vår! Pastell-färgade ögonskuggor? Lila läppglans? En osminkad look? Eller klassisk eyeliner och röda läppar? Fantisera fritt! 

Om du vill kan du även berätta om tävlingen via din egen blogg, Facebook eller Twitter för en extra lott, men kom ihåg att meddela mig om det genom att bifoga länk! 

Tävlingen pågår fram till nästa Söndag den 19/2 och vinnare utses av mig via klassisk lott-dragning och sedan publicerar jag vinnaren på min blogg. Därefter har vinnaren 3 dagar på sig att maila mig namn och adress. Hör ingen av sig drar jag en ny vinnare osv.

Lycka till! :)

9 kommentarer:

  1. Jag gillar dem på Facebook sedan tidigare! :)

    Hur jag helst sminkar mig: En lätt bas av mineralfoundation och concealer, lite bronzer och rouge på det (allt från Lily Lolo såklart!), de två vänstra skuggorna i Idun Minerals palett Brunkulla och mascara. Till läpparna är jag lite extra svag för hallonrosa nyanser :)

    SvaraRadera
  2. Har gillat på FB. Till våren längtar jag efter lite ljusare färger i klassisk färskala: rosa, brunt och grått. Och ett ljust rosa läppglans!

    SvaraRadera
  3. Blev så glad när jag såg att du skulle ha tävlingar men tyvärr kan jag inte ta del i dessa då jag är inte med på Facebook. Många tävlingar innefattar Facebook så det är lite synd för mig.

    Tack för din fina blogg!

    Varmt hälsar,
    Kasia :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Kasia,
      Jag har pratat med ansvarig på Lily Lolo och det är okey att du tävlar utan att gilla på FB eftersom du inte har det. :) Lycka till!

      Radera
    2. Så snällt av dig! Tack för det Mona :)

      Då är jag med och tävlar om det tjusiga rouget. För min del blir det mer pastellfärger till ögonen - rosa och blåa ögonskuggor och till det ljusgrå eller chokladbrun kajalpenna. Basen är alltid mineralfoundation för en jämn och naturlig hud med lite rouge och till läpparna en ljusrosa läppglans, gärna min favorit Whisper från Lily lolo :) Så klart mascara och ögonbrynspenna.

      Radera
  4. Gillar på fb!

    Jag vill ha ljusa färger, gärna naturvitt på ögonen, så att man ser piggare och fräschare ut till vardags!

    SvaraRadera
  5. Gillat på Facebook!

    Ljusa färger är verkligen uppiggande och fräscht, framförallt när man vill göra sig lite extra fin nu under vinterhalvåret och se lika sprudlande ut när våren börjar närma sig. Ljust rosa om läpparna och en ljusare fin nyans, nästintill vitt på ögonen samt lite concelear under ögonen för att mörka ringar inte skall synas!

    SvaraRadera
  6. Hej,
    jag är gärna med i denna tävling :)
    Jag Gillar på FB (Pernilla Wamsjö)
    har även tipsat och länkat till tävlingen där.

    Jag har förälskat mig i bareMinerals produkter <3 Sen jag hittade deras mineralfoundation är jag fast. Men det skulle vara kul att få testa Lily Lolo's rouge Clementine.
    Jag Gillar den looken man får när man använder mineral foundations då jag föredrar den "osminkade looken". För att "Det naturliga är det vackra". Till vardags använder jag just mineralfoundation, mascara och så lite gloss i korall färgskala.

    SvaraRadera
  7. Jag är inte heller medlem på Facebook men jag chansar på att även jag får lov att tävla ändå.
    I vår vill jag i min make-up fokusera på underlaget för att få en fin lyster i hyn och fräscha pigga kinder, och lägga krut på markerade ögonbryn och långa, fylliga ögonfransar med mycket volym. I övrigt en ganska nude look med lätt glansiga läppar och naturliga ögonskuggor som man knappt anar.
    //Hanna Li

    SvaraRadera