onsdag 11 januari 2012

Loveko lanserar gör-det-själv-produkter


Ni har väl inte missat att Loveko.se har lanserat två nya avdelningar i sin webshop? En med olika oljor & råvaror och en med burkar & tillbehör. Där finns bland annat kakosmör, mangosmör och olika typer av kallpressade oljor som t ex Havtorn, Jojoba, Granatäpple och Avocado. De kommer även att utöka sortimentet framöver med t ex bivax och naturliga extrakt så som vanilj, apelsin, hallon och choklad mfl. Perfekt för dig som vill skapa din egen naturliga hudvård, parfym eller kroppskräm! 
Detta är ännu för avancerat för mig och jag är lite bekväm utav mig och vill ha "lyxen" med en färdig produkt, men att blanda till egna ansiktsmasker, salvor och hårinpackningar känns som något jag skulle vilja kunna i framtiden. Men först får jag läsa på lite, babysteps! :)

English: Swedish webshop Loveko.se starts selling natural oils, extracts and packagings so that you can make DIY facecreams, oils, body butters and more!

5 kommentarer:

 1. Vad spännande! Det hade jag faktiskt missat! Ska genast spana in de nya "avdelningarna" :)

  SvaraRadera
 2. Jättebra initiativ, men jag är som du lite för bekväm. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har precis beställt mina första produkter från Loveko (De har inte landat hemma hos mig än), men gissa om jag hoppade av glädje när jag läste ditt inlägg? jag vill allt mer börja göra mina egna grejer, och för framtida läppcerat, krämer, sprayer med mera är det underbart att det finns ett sortiment med förvaringsmaterial. LOVE IT!

  SvaraRadera
 4. Qbrium - Vad duktig du är! :) Ska bli kul att läsa din framtida inlägg så man kan få lite tips på hemmafix.

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset. Härligt!

  SvaraRadera