onsdag 25 januari 2012

Bra erbjudande på Salong Chia

För ett tag sedan skrev Hannah om ekologiska Salong Chia på Odenplan och jag blev väldigt nyfiken på deras sortiment utav naturliga hudvårdsprodukter. De säljer bl a Rosenserien, Trädgårdsapoteket, Stem, Organic Essence, Spezia, c/o Gerd, Hurraw! m fl. 

Men jag har tyvärr inte riktigt haft tiden till att besöka salongen - men nu har jag ytterligare en anledning till att gå dit! Tidigare idag fick jag ett tips om att Salong Chia har ett erbjudande via Letsdeal.se. För endast 199 kr får man en ekologisk ansiktsbehandling och en djupgående avslappningsmassage av ansikte, nacke, axlar, överarmar och hårbotten (45 minuter) Ordinarie pris 520 kr. Tror ni jag köpte? Jajamen! Om ni också vill boka så passa på innan dealen går ut vid midnatt idag onsdag!

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Passade på och köpte innan dealen gick ut. Har tänkt göra något sånt här ett tag nu men inte fått ändan ur vagnen. Nu blev jag inspirerad och slog till. :-)

    /E

    SvaraRadera
  2. Hej E! Vad kul att du med hann ta del av dealen! Jag ska spara lite på min och använde den i vår och samtidigt botanisera bland hudvårdsprodukterna. :)

    SvaraRadera