tisdag 20 december 2011

Urtekram + Julgran


Jag och min pojkväns syster gick ihop och beställde produkter ifrån Bodystore. Det blev påfyllning av mina favorit-schampon ifrån Urtekram. Tea Tree Schampoo (recension här) och Aloe Vera Balsam (en recension på den kommer snart). Bra och budget-pris!

I bakgrunden skymtar vår fina julgran som fick flytta in hos oss i helgen. Nu börjar det äntligen julkänslan infinna sig men jag kan fortfarande inte tro att det är Julafton redan i helgen!

English: Refilled with products from Urtekram, Tea Tree Schampoo and Aloe Vera Conditioner. In the back of the photo you can see a glimpse of our Christmas Tree. At last the Christimas spirit is here but I can't believe that it's Christmas this weekend!

2 kommentarer:

  1. Har försökt använda upp mitt schampo från Matrix nu ett tag men det är så fruktansvärt dåligt :( Så ska köpa detta nu och försöka få min hårbotten i bra balans igen!

    SvaraRadera
  2. Ja det är absolut värt att prova för det är bra schampon med budget-pris, så skulle du inte gilla dom så är det inte hela världen prismässigt :)

    SvaraRadera