onsdag 7 december 2011

Uppdatering Nvey Eco + Erbjudande

I slutet på förra veckan skrev jag om att jag varit på Åhlens City och spanat in Nvey Eco’s Fluid Foundation. Idag ramlade jag över ett generöst erbjudande på Softskin’s hemsida – köp en valfri foundation från Nvey Eco och få en ögonskugga (Nr 151 som även kan kan även användas som rouge) och ett Travel-size puder i Transparent Neutral på köpet. Ytterligare ett litet tips för er som letar naturliga klappar på nätet till er själva eller till någon annan!

Jag har testat mitt prov av Nvey Eco’s foundation två gånger nu och jag måste säga kulören 510 Cool Ivory är perfekt för min ljusa vinterhy. Den är ganska lätt att jobba in och har en behaglig doft av grönska och jord. Ska prova den några gånger till men är ganska säker på att det blir köp. 

English: Found a good deal at the swedish webshop Softskin.se. Buy a Nvey Eco foundation and get a eyeshadow and travelsize transparent compact powder for free. Dear Santa, if you read this, I would like a foundation from Nvey Eco! J

2 kommentarer:

  1. Skulle va jättesnällt om du ville visa lite swatches på 510 cool ivory :)
    Jag har funderat på att köpa den (har en i en annan nyans men den är alldeles för mörk nu under vintern) men är lite osäker på färgen.

    SvaraRadera
  2. Jag kan ta ett foto i helgen i dagsljus och lägga upp så du ser (och du kan jämnföra med min tidigare swatch på 100% Pure) :)

    SvaraRadera