torsdag 22 december 2011

Loveko Premiär


Häromdagen hämtade jag ut min första beställning ifrån Loveko.se. Där finns så mycket fint att botanisera bland till bra priser och jag shoppade en massa julklappar till nära och kära som jag tyvärr inte kan visa på bild (än). Men jag beställde även några godbitar till mig själv i farten! Ni får ursäkta bilden eftersom jag inte har någon möjlighet att fota i dagsljus och min vanliga kamera är sönder så jag fottar med min mobiltelefon för tillfället.

Hurraw! Night Treatment Balm med Avocado och Arganolja – Är den produkten jag blev mest imponerad över, den har en underbar lukt av Vanilj och vad som beskrivs som Blå Kamomill och den lämnar en oljig(i positiv bemärkelse)yta som smakar gott. Meningen är att man ska använde den nattetid så jag ska testa och använda den här varje kväll strax innan läggdags och se om den hjälper min nariga vinter-läppar att återfå sin mjukhet!

Ganache for Lips Chocolate Marzipan – Choklad och Marsipan, jag tanker julgodis! Den luktar ljuvligt och äkta utav choklad och jag tror att den kan vara ett bra alternativ till att variera min vanliga Försvarets Hudsalva såhär i juletider.

Blax Hårsnoddar – Jag passade även på att klicka hem nya Blax snoddar i färgen Amber. Sedan innan har jag de genomskinliga och jag älskar dessa! De sitter verkligen uppe och är perfekta för träning och håruppsättningar.

Sedan fick jag en present i form utav ett soja-värmeljus som är ett bra alternativ till vanliga konventionella värmeljus.

English: I bought some Christmas gifts from the swedish eco-beauty store Loveko.se. I can't show you what I bought yet but I did buy some goodies for myself aswell! 

4 kommentarer:

  1. Fina grejer! Ser fram emot en recension av Hurraw-läppbalsamet! Man blir ju inte lite nyfiken! :)

    SvaraRadera
  2. Tack Agnes! Ja den känns himla lyxig och jag tror och hoppas att det blir en keeper :)

    SvaraRadera
  3. Hon är så söt Jenny på Loveko - jag fick också en present sist jag handlade hos henne. Det är sånt som gör att man återkommer som kund, inte sant?

    SvaraRadera
  4. Ja håller verkligen med, det är det lilla som gör det! :)

    SvaraRadera