fredag 23 december 2011

Christmas WishlistIdag är den dan före Dopparedan och dessa gröna skönheter får Tomten gärna komma med!

English: It’s the day before Christmas Eve and this is was I would want Santa to bring me!Nvey Eco Foundation 510 Cool Ivory - I tidigare inlägg har jag skrivit om hur lovande den här verkar, och jag hoppas verkligen den dyker upp under granen.

Origins High-Potency Night-A-Mins - Jag behöver en nattkräm och den här vitamin-späckade godingen har jag testat tidigare och skulle gärna vilja igen.

Dr Weil for Origins Mega-Mushroom Skin Relief - En utav mina serum-favoriter som med olika sorters svamp och örter lugnar och hjälper huden att motstå påfrestningar.

Dr Weil for Origins Mega-Mushroom Body Cream - I samma serie som serumet ovanför, och om den har samma effekt som i mitt ansikte så vore det intressant att testa den här på kroppen.

Lily Lolo Blush Clementine - Jag vill byta ut min icke-naturliga rouge och den här känns färgmässigt som en lämplig kandidat.

100% Pure Fruit Pigmented Eye Brow Colour - Även här skulle jag vilja byta till ett naturlig alternativ i färgen Taupe.
100% Pure Key Lime Bodylotion - 100% naturlig bodylotion med lukt utav Key Lime Pie. Jag har Vanilj sedan innan och den är underbar!

Badger Every Day Body Moisturizer Vanilla Coconut - Ett förhoppningsvis bra alternativ till mitt rena kokosfett  som kan vara smidig att ha med sig i väskan på sommaren. Innehåller kallpressad kokosolja och luktar Vanilj och Kokos.


1 kommentar:

  1. Badgers vanilla coconut verkar vara riktigt härlig! Ska lägga vantarna på en vid mellandagarna hade jag tänkt. :D

    SvaraRadera