måndag 19 december 2011

Christmas by Origins

Origins är ju som bekant ett utav mina favorit märken men de ligger i den lite dyrare ligan så ibland får de stå över till förmån för billigare naturliga märken i min skönhets-arsenal. Men mitt Origins-sug börjar ge sig till känna igen och nu såg jag att det finns ett present-kit med Dr Andrew Weil for Origins-produkter. Serien är till för alla hudtyper men speciellt känslig och reaktiv hud. Jag har använt Mega-Mushroom Skin Relief Face Serum tidigare och det tyckte jag mycket om. Recension på den finns här. Vill gärna testa fler produkter i den serien. 

I detta kit hittar man:

* En fullstorlek-burk utav Dr Weil för Origins Mega-Mushroom Skin Relief Soothing Face Cream
* Liten flaska med Dr Andrew Weil för Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum
* En liten tub med Dr Andrew Weil för Origins Mega-Mushroom Skin Relief Face Mask 
* En liten tub Dr Andrew Weil för Origins Mega-Mushroom Skin Relief Face Cleanser

Sedan såg jag på den amerikanska hemsidan att de just nu bl a säljer limiterade doftljus. Och ni vet ju vad jag tycker om doftljus.... vill ha! :)

English: One of my favourite brands are Origins. They are somewhat pricey so it is not always I buy Origins products. But now they have this Dr Weil for Origins gift kit that I would like to try! I have used the Mega-Mushroom Skin Relief Face Serum before (review here) and I liked it, so it would be nice to try other products from the same line. Plus - right now Origins offers limited edition candles aswell! I want! :)




6 kommentarer:

 1. Vi systrar är också helt sålda på Origins! Just nu diggar jag deras spot remover eftersom mitt nylle fått ett nervsammanbrott pga all julchoklad :0( /N

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det är lätt hänt att det slinker ner lite godbitar nu i juletider! :) Är du nöjd med deras spotremover, gör den sitt jobb?

  SvaraRadera
 3. Hur ser Inci ur? Eftersom de inte skriver ut det på sin sida blir man ju direkt lite misstänksam...;-)

  SvaraRadera
 4. Hej Malin! Jag har Inci på Serumet som du hittar här: http://est-belle.blogspot.com/2011/03/recension-dr-weil-for-origins-mega.html
  Origins är inte 100% naturliga men jag skulle tippa att de är ungefär omkring 90-95% beroende på produkt. Kika gärna närmre på serumet Inci!

  SvaraRadera
 5. Titta vad bra att du lagt ut inci! :-)
  Lite roligt med svamp i, det har jag nog inte sett förut. :-)
  Bättre än jag trodde med inci, tyvärr innehöll det ju några kemikalier som jag helst inte vill ha med eftersom jag är så jobbigt petnoga... ;-)
  Jag gör det ju onekligen svårt för mig, men går det så försöker jag ju undvika kemikalier så långt det går.

  SvaraRadera
 6. Hej igen Malin! Och det tycker jag du gör rätt i, 100% naturligt är helt klart bäst! :)
  Tydligen ska just dessa svamparna ha dokumenterad effekt. 100% Pure har med ett serum med svamp i som jag har funderat på att köpa men det har inte blivit av tyvärr. Sedan har Origins fler aktiva ingredienser i sin, men som du säger där är lite små kemikalier i den som helst inte skulle varit med...

  SvaraRadera