fredag 25 november 2011

Tips till klappjakten!Löningsfredag och hög tid att börja fundera på att köpa julklappar till nära och kära! Om du ska handla naturliga klappar så kommer här några tips på webshoppar och några bra erbjudanden vid köp. Vem vet, kanske Tomten kommer med en naturlig klapp i år? 

Maryfly Organics har fri frakt fram tills den 23 december och erbjuder även returrätt tom den 8/1 2012. De levererar på 1-2 dagar inom Sverige. De har även samlat sina julklappstips som du hittar här.

Eleven har fortsatt 11% rabatt på hela sortimentet fram till den 31/11. Fri frakt för beställningar över 600 kr. De levererar på 1-2 dagar inom Sverige. De har precis plockat in svenska märket Estelle & Thild, och för att hitta deras naturliga produkter kikar du in här och filtrerar i menyn till höger. 

Loveko har en fraktkostnad på endast 29 kr eller fri frakt för beställningar över 600 kr. De levererar på 2-4 dagar. Där finns massor med fina produkter som kan passa bra i julstrumpan!

EKO Princess har en sida där de har satt ihop egna små färdiga julklapps-kit. Frakten ligger på mellan 6 kr och högst 50 kr beroende på storlek på paket/produkter och fri frakt för beställningar över 600 kr. De levererar på 1-4 dagar. 

Classy Organics har ett bra urval av produkter och erbjuder fri frakt på beställningar över 200 kr vilket är väldigt generöst! De levererar på 2-5 dagar.

Indulge har specialiserat sig på unika och lite mindre naturliga märken som inte finns överallt i handeln. Fraktkostnaden ligger på 35 kr och fri frakt för beställningar över 700kr. De levererar på 2-3 dagar.

English: Payday and time to start shopping those Christmas gifts! These are some Swedish webshops that sell natural and ecological products - maybe Santa bring you one this year?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar