onsdag 10 augusti 2011

Stockholm Fashion Week SS12Bilder - Privat. Copyright M.Andreasson

Igår var vi på Stockholm Fashion Week som anordnas av Mercedes-Benz. Vi såg tre visningar - The Local Firm och Ida Sjöstedt (mittersta bilden) var vi och såg på Berns Salonger och på kvällen var vi på Mercedes-Benz Fashion Pavillion i Kungsträdgården och såg Young Fashion Industry Award där nya svenska talanger fick visa upp sig. Vinnaren blev Johanna Pihl men ska jag utse en favorit för dagen blir det helt klart Ida Sjöstedt med sina vackra och sensuella skapelser. Bilderna är tagna med min mobilkamera så ni får ursäkta bildkvalitén.

Med mig hem fick jag bland annat en söt Karl Lagerfeld Coca Cola flaska och en goodiebag med produkter ifrån Schwarzkopf. Inget naturligt så långt ögat kunde nå men jag tyckte ändå att Mercedes-Benz hade varit lite roliga med sitt metallicfärgade nagellack Ziricon Red. Fast med referensen till deras bil-lack så känns det väl kanske inte så akuellt att smeta på det på naglarna! ;)

English: Yesterday I visited Stockholm Fashion Week and went to some shows. My favourite was the swedish designer Ida Sjöstedt (middle picture). I got some products with me in a goodiebag, among other things a nailpolish from Mercedes-Benz, but with the reference to cars I do not feel eager to put it on my nails! ;)

4 kommentarer:

 1. Jag vill också! Önskar så att jag bodde närmare stockholm!

  SvaraRadera
 2. så roligt att ha vart där, den cola flaskan är ju så fin. Jätte fin blogg du har tjejen!

  SvaraRadera
 3. Tack Jenny, så gulligt av dig! :)
  Ja Fashionweek är verkligen en upplevelse, ser redan fram emot nästa!

  SvaraRadera
 4. Kostar det att gå på fashionweek eller någon ålder man måste vara? Tacksam för svar !

  SvaraRadera